Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Cu siguranta ti-a trecut prin minte cel putin o singura data sa cauti o anumita piesa auto intr-un parc de dezmembrari auto. Ei bine, sunt foarte multi soferi din Romania care recurg la aceasta metoda din diferite motive, unul fiind cel financiar.

Intr-adevar, unele piese auto procurate din parcurile de dezmembrari nu reprezinta un pericol pentru siguranta masinii si a pasagerilor, dar alte pot fi un real pericol. De exemplu, montarea unei piese a carei provenienta nu este cunoscuta poate provoca incidente nedorita, iar siguranta masinii este pusa sub semnul intrebarii.

Parcurile de dezmembrari auto sunt din ce in ce mai dese atat prin orase cat si pe marginea celor mai circulate drumuri nationale. Iata care sunt unele dintre cele mai cautate piese pe care le cauta soferii.

1. Convertor catalitic

Sunt printre cele mai cautate deoarece sunt foarte multe cazuri in care au fost furate de pe masini chiar din parcarile de resedinta. Functia lor consta in reducerea nocivitatii emisiilor automobilului. Acestea contin materiale pretioase precum platina, rodiu sau paladiu.

2. Bara de protectie

Cu siguranta ai vazut cel putin o masina pe strada care are bara de protectie intr-o nuanta diferita fata de culoarea caroseriei. In primul rand, o bara de protectie achizitionata dintr-un parc auto este mult mai ieftina decat una noua.

3. Jante si anvelope

Majoritatea soferilor opteaza pentru un set de roti (jante + anvelope) de la un parc de dezmembrari. Cu putina atentie, veti gasi si in parcurile auto jante de otel sau anvelope foarte bune.

4. Oglinzi, usi, ferestre

Oglinzile sunt printre cele mai avariate componente auto. In astfel de cazuri, soferii prefera sa le achizitioneze dintr-un parc la mana a doua decat sa plateasca un pret mai scump pentru una noua.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here