Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Propunem un exercitiu simplu de imaginatie: este seara, esti obosit si iti doresti sa dormi. Este vara, vecinul de la etajul 5 a organizat o super petrecere in apartament, este cald, nu ai aer conditionat si esti nevoit sa dormi cu geamul deschis, iar afara este galagie.

Cum vei reusi sa dormi si sa te odihnesti? Iti spunem tot noi. In primul rand poti uita de dopurile clasice de urechi care sunt…incomode. Ei bine, Bose a lansat castile Sleepbuds II care promit sa acopere zgomotul inconjurator folosind sunete ambiante special alese pentru inducerea unui somn cat mai odihnitor.

Bose Sleepbuds nu sunt compatibile cu streaming-ul muzical

Castile pentru somn Bose Sleepbuds II vin fara tehnologie noise-canceling si nici nu sunt compatibile cu nicio forma de streaming audio de pe telefon. Acestea au un timp de functionare de aproximativ 10 ore. Producatorul a renuntat la acumulatorii Li-ion si a optat pentru o solutie NiMH. Este important de mentionat ca timpul de incarcare este de 6 ore, deci destul de lung.

Noul produs are certificare IPX4 pentru protectie la apa si transpiratie. Cei care isi doresc aceste casti pentru somn trebuie sa stie ca pretul este de aproximativ 250 de dolari, iar livrarile incep cu data de 6 octombrie 2020.

Nu ramane decat sa te bucuri de un somn odihnitor si sa uiti de petrecerile vecinului de la etajul 5, dar si de zgomotul de afara.

 

 

Citeste si

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here