Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Bose, producatorul de echipamente audio a lansat trei modele de ochelari de soare hibrizi cu casti din colectia Frames. De acum si ochelarii de soare intra in categoria produselor care ”se pun la incarcat”.

Cele 3 modele sunt Tempo, Tenor si Soprano. Producatorul afirma ca noile produse au un raspuns de bas mult mai bun decat modelele anterioare, Alto si Rondo. Ochelarii de soare hibrizi au difuzoare audio atasate. Urechile nu sunt acoperite, iar utilizatorul poate auzi si ceea ce se intampla in jurul sau in timp ce asculta muzica.

Noul microfon de care dispun cele 3 modele poate sa tina la distanta vantul, dar si alte zgomote exterioare si faciliteaza convorbirile telefonice. Noile cadre au control tactil integrat pentru volum. Utilizatorul trebuie sa gliseze cu degetul inainte sau inapoi pe rama din partea dreapta. Nu este necesar scoaterea telefonului pentru a actiona tastele de volum.

Un model sport, doua modele pentru utilizare zilnica

Tempo este model de ochelari de soare sport care sunt produsi din TR90, un material termoplastic care rezista la temperaturi extreme. Este compatibil cu USB-C, are difuzoare de 22mm, iar bateria rezista 8 ore.

Modelele Tenor si Soprano sunt concepute pentru utilizare zilnica. Tenor are un design patrat, iar Soprano are o forma subtila de ochi de pisica. Ambele modele au difuzoare de 16 mm, rezista foarte bine la zgarieturi, socuri mecanice, spargere, iar bateria tine 5,5 ore.

Ochelarii hibrizi Tempo, Tenor si Soprano costa 250 de dolari.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here