Trotinetele electrice se pot inchiria de acum si din aplicatia Bolt, iar tarifele sunt mult mai mici comparativ cu platforma rivala Uber. Compania a anuntat ca trotinetele sunt dezinfectate zilnic si le recomanda calatorilor sa utilizeze dezinfectant.

Tarife Bolt versus Uber

Deblocarea unei trotinete este gratuita, in timp ce Uber percepe o taxa de 3 lei. Bolt percepe o taxa de 0,1 lei pentru fiecare minut de calatorie, in timp ce Uber percepe un fee de 6 ori mai mari, adica 0,6 lei pe minut. Concret, o plimbare de 10 minute prin Bucuresti cu o trotineta inchiriata din aplicatia Bolt costa 1 leu.

Trotinetele vor fi amplasate in zonele intens circulate din Bucuresti precum Piata Unirii, Piata Romana, Universitate, Cismigiu, Pipera si Herastrau. La finalul calatoriei, utilizatorii trebuie sa parcheze trotineta intr-un loc sigur pe trotuar, de preferat intr-un loc de parcare pentru biciclete. Daca utilizatorul parcheaza trotineta intr-un loc care nu este sigur va fi amendat cu suma de 100 de lei.

Viteza maxima este de 25 km/ h

In Bucuresti, Bolt pune la dispozitia utilizatorilor trotinete care pot prinde viteza maxima de 25 km/ h, iar trotinetele Lime oferite de Uber ating maximum 20 de km/ h. Un ciclu complet de incarcare asigura o calatorie de maximum 40 de km.

Bolt extinde serviciul de inchiriere al trotinetelor in fiecare saptamana, iar pana acum acesta este disponibil in 21 de orase din Europa.

Sursa: go4it.ro

Share.
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
Exit mobile version