BMW va solicita bani soferilor care doresc deblocarea unor functii instalate in automobilul lor. Sistemul de infotainment are un magazin online: ConnectedDrive Store. Concret, soferii vor putea sa cumpere sau sa inchirieze accesul la unele functii instalate in hardware-ul masinii.

Pentru a-si reduce costurile si a simplifica procesul de productie, BMW prefera sa produca automobile cu componente identice si sa le limiteze software. Din magazinul ConnectedDrive Store iti debloca contra cost functii precum: incalzirea in scaune sau asistenta la faza lunga care ajusteaza lumina si intensitatea atunci cand detecteaza o masina din sens opus.

O functie poate fi inchiriata temporar sau achizitionata permanent

Preturile variaza in functie de dorinta soferului, iar unele dintre functii pot fi testate gratuit pe o perioada limitata de timp. Un sofer poate sa inchirieze o functie pentru o luna, 3 luni, 1 an sau 3 ani. Exista posibilitatea ca o functie sa fie achizitionata permanent.

Cei care isi doresc un BMW nou vor avea de ales intre a cumpara masina mai ieftin si a activa ulterior anumite functii sau de a o achizitiona cu functiile deja activate, dar la un pret mai mare.

Nu sunt necesare vizite la service atunci cand un sofer deblocheaza o functie din ConnectedDrive Store. Actualizarile se realizeaza de acasa sau chiar de pe drum. Functiile cumparate permanent se vor transfera in automobil, iar unele functii temporare nu vor fi valabile pentru alt utilizator in cazul in care soferul decide sa isi vanda msina

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here