Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Tehnologia ne-a acaparat din toate punctele de vedere. „Ce e mult, strica!”, spune o veche vorba. Chiar si asa, pe langa efectele negative, tehnologia si gadgeturile au rolul de a ne simplifica viata si activitatea.

Iata 3 gadgeturi care te vor ajuta si iti vor face viata mai usoara. Mentionam de la bun inceput ca in fiecare categorie exista produse pentru toate buzunarele, atat pentru Android cat si pentru iOS. Aveti nevoie doar de rabdare pentru a cauta cele mai bune produse la cele mai bune preturi.

Casti fara fir

Raportul pret/ calitate al castilor fara fir este foarte bun, mai ales ca tehnologia de care acestea dispun si-a facut relativ recent aparitia pe piata. In magazinele online/ fizice gasesti o gramada de modele compatibile si cu Android, dar si cu iOS. Preturile sunt variate, cele mai ieftine pornesc de la aproximativ 40-50 de lei.

In momentul in care iti cumperi o pereche de casti fara fir, este necesar sa fii atent la puterea bateriei si la raza de actiune, de 10 m.

Baterie externa

Este un device nelipsit din gentile oamenilor. Numarul mare de aplicatii, dar si activitatea de pe telefon conduc la descarcarea rapida a bateriei. Iar cum nu avem mereu o priza la indemana, bateria externa este cea mai buna solutie. Pe piata gasesti o gramada de modele. Este important sa iti cumperi una de minim 10000 mAh pentru a fi eficienta.

Boxa portabila

Boxele portabile au dimensiuni diferite si un design destul de practic. Cu ajutorul ei poti asculta muzica acasa sau chiar in calatorii. Se poate conecta cu usurinta la telefon prin Bluetooth. Sunt disponobile in forma cubica sau cilindrica, iar preturile sunt foarte accesibile. Unde mai pui ca poti asculta si programe radio cu ajutorul ei.

Recomandari