Nubia Alpha are un ecran flexibil de 4 inci, care se poate infasura la incheietura mainii, ca o bratara. In acest fel, poate fi purtat ca un smartwatch, dar ecranul este mult mai mare ca la un ceas obisnuit. In functie de cat de mult este strana bratara pe incheietura, si ecranul se adapteaza la modificare.

Nubia prezinta insa acest dispozitiv ca pe un telefon care se poate purta la mana. Astfel, Alpha permite apleuri 4G si scrierea de mesaje text. De asemenea, are conexiune Wi-Fi si Bluetooth.

Pentru ca vorbim, prin urmare, de un smartphone, nu de un smartwatch, dispozitivul are si o camera foto pentru pozele selfie, de 5MP, care se afla pe marginea dreapta. Prin simpla apasare pe ecran se poate face o poza, iar pentru filmare trebuie doar sa tii apasat degetul pe ecran.

Nubia Alpha are 8GB spatiu de stocare si 1GB de RAM. Gadgetul are insa si elemente specifice unui smartwatch: poate monitoriza calitatea somnului, are integrat un monitor cardiac si e rezistent la apa, astfel incat poti inota cu el la mana.

Dispozitivul permite comenzi vocale si control prin gesturi si poate de asemenea sa redea muzica prin Bluetooth.

Procesorul este Snapdragon Wear 2100, iar bateria are 500 mAh, suficient pentru doua zile de utilizare. Nubia Alpha va fi disponibil in culorile negru si auriu.

Share.
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
Exit mobile version